Vara este scurtă


Vara este scurtă. Ar trebui să ne bucurăm de fiecare secundă a ei. La fel cum ar trebui să ne bucurăm de fiecare moment al primăverii, fiecare culoare a toamnei şi, de ce nu, fiecare joc al iernii. Să ne bucurăm de fiecare clipă a vieţii. Şi de fiecare trăire umană ce o simţim.

În ultima vreme am publicat pe blog articole destul de …serioase, poate complexe – deşi cred poate că ar fi cam mult spus astfel. De aceea am vrut ca săptămâna aceasta să ne descreţim puţin frunţile şi doar să ne bucurăm de tot. De vară – în primul rând. De vacanţe. De mare şi de munte. De seri calde. De sărutări. De prieteni. De rochiţe înflorate. De paşii de dans făcuţi pe ritm. De călătorii cu trenul. De muzică şi filme. De orice, oricum, oricând şi, mai ales, de tot.

IMG_0182

IMG_0144

Marea Neagră văzută din Balcik, în august 2012 – cea mai frumoasă călătorie de vară pentru mine, până acum…

Şi pentru că mi-ar plăcea foarte, foarte mult să ştiu de ce anume vă bucuraţi voi acum, vara aceasta, săptămâna aceasta, astăzi, am să vă las pe voi să vă exprimaţi. Iar eu am să citesc cu atenţie răspunsurile voastre. Deci… intraţi pe blog (sau pe canalele de social media: Facebook şi Google+) şi spuneti-mi printr-un comentariu ce anume vă deşteaptă vouă simţurile în vara aceasta. Vă aştept cuvintele cu mult drag!