Pur şi simplu un blog


Despre mine

Eu sunt Ana. Sunt o creatoare. Şi o mare iubitoare a naturii, a tot ceea ce este frumos în mod artistic sau natural. Sunt o cititoare. Sunt visătoare şi pozitivă, atunci când nu sunt prea panicată sau războinică pentru a mai putea vedea stelele. Sunt artistă şi sper ca exerciţiul să mă transforme şi în blogger-iţă.

Ana_Franta_07++

A scrie despre mine însămi pare cel mai la îndemână – pentru că este subiectul pe care îl cunosc cel mai bine – şi este totuşi cel mai greu lucru de făcut pentru că nu ştiu de unde să încep şi unde să termin, cât de multe vă doriţi să ştiţi despre mine sau până unde aş putea întinde plapuma informaţiilor despre această mică persoană.

Apoi mai este o decizie de luat: Despre care Ana să vă vorbesc? Ca voi toţi şi eu m-am schimbat de-a lungul timpului; visele mele s-au transformat; am lăsat în urmă zâmbete şi lacrimi deopotrivă; m-am găsit, regăsit sau inventat de nenumărate ori; m-am iubit sau urât de prea multe ori.

Nici despre Ana pe care mi-o imaginez când visez viitorul cu ochii deschişi nu vă pot spune prea multe. Pe ea încă nu o cunosc prea bine.

Vă voi lăsa deci plăcerea de a mă afla prin intermediul articolelor mele şi vă voi vorbi, în schimb despre blogul de faţă.

Despre Huzur

Nu este încă un blog „definit”, dar vă pot face o scurtă descriere a ceea ce-mi doresc de la el, ce vreau să ofer şi ce înseamnă pentru mine.

Huzur este un blog la care visez de mult, unde vreau să aşez toată informaţia pe care o înmagazinez în mine însămi de peste 30 de ani. Este despre a fi natural, a fi tu însuţi, într-o lume frumoasă, virtuoasă şi suportivă; despre a fi sănătos şi echilibrat într-o poveste fără prinţi şi prinţese; despre oportunităţi spre o viaţă aşa cum ne-o dorim fiecare.

Cred că este pur şi simplu un blog dedicat unui stil de viaţă cât mai natural şi mai frumos ştiu şi pot eu.

Şi vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care intraţi din când în când pe blog pentru a-mi citi cuvintele scrise cu drag!

Follow my blog with Bloglovin