Nu este un nou blog


Nu este un nou blog. Este acelaşi. Poate doar scris un pic dintr-o altă perspectivă. Cea a unei fete ce a urcat şi coborât anul acesta (în 2016) mai multe dealuri şi văi decât în ultimii ani la un loc. Şi, mai ales, a unei fete ce-a acceptat mare parte din schimbările aduse de această călătorie prin existenţă şi care a ales să-şi asculte trăirile şi să-şi înveţe lecţiile, chiar dacă nu înţelege întotdeauna unde greşeşte. Să fim sinceri, niciunul dintre noi nu poate spune că se înţelege pe sine mereu.

Nu este un nou blog. Doar poate perspectiva va fi mai mult cea a unei reviste online. Unii ar putea spune o revistă pentru femei. Eu spun o revistă pentru orice cititor despre lumea mică a unei femei. Despre Univers şi creaţie şi împrejurimi şi oameni, toate trecute prin privirea mea.

Mi-a fost greu să merg într-o singură direcţie cu blogul început acum câteva luni – bloghuzur.wordpress.com – (căci se presupune că un blog de succes trebuie să se încadreze într-o singură nişă) pentru că mintea şi sufletul meu sunt atât de pline de subiecte total diferite, iar încadrarea într-o etichetă oarecare mă limita nespus şi-mi sugruma creativitatea. Aşa că am luat o mică pauză pentru a decide ce este de făcut. Şi iată-mă din nou aici! Cuvintele nu mă lasă să renunţ.

Nu este un nou blog, dar aveţi, vă rog, răbdare cu mine. Cresc alături de voi prin toate aceste articole. Cresc, trăiesc idei noi şi-mi creez sau dezghioc legături. Iar fiecare dintre experienţele pe care vi le împărtăşesc prin scrierile mele sper măcar să vă încânte cele 10-15 minute petrecute citind, dacă nu chiar să vă ajute într-un fel sau altul în propriile voastre călătorii prin viaţă. Şi cu mare drag vă voi citi comentariile sau e-mail-urile atunci când veţi avea impulsul de a vă împărţi cu mine propriile voastre idei, experienţe sau păreri.

Nu este un nou blog, ci doar eu, Ana, care vă mulţumeşte pentru vizită şi vă urează lectură plăcută!

eu_sibiu