Fashion-ul pentru mine


Aşa cum am lăsat să se înţeleagă şi în alte articole din blogul acesta, una dintre marile mele pasiuni este arta. Cam orice fel de artă, în general, dar, ca fiecare dintre voi, şi eu am preferinţele mele. O mică bucăţică din arta ce o apreciez este creaţia vestimentară.

Am copilărit desenând. Am crescut desenând. Am devenit adult şi am revenit la desen… Fashion-ul pentru mine este în primul rând imaginaţie şi joacă. De linii, de culori, de idei. Fiecare etapă a vieţii mi-a însemnat stilul în alt fel. Mai încărcat sau mai simplu, sport sau elegant, vibrant sau cenuşiu, mai colorat sau mai monocrom, lălâi sau în linii strânse.

Iar poveştile din viaţa mea m-au învăţat că este dureros să nu-ţi exprimi creaţia. Aşa că astăzi, în locul unui articol precum celelalte, am vrut să vă fac cunoştiinţă cu câteva dintre desenele mele, pe unele dintre ele nici nu ştiu ce m-a determinat să le păstrez. Sincer cred că ele sunt o mică parte din sufletul meu (sssttt! să nu mai spuneţi la nimeni, acesta este un secret între noi). Oricum, îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor, sunt scanate după câteva foi vechi. Vizualizare plăcută!

Câtă copilărie văd în trăsăturile acestor „modele”. Poate pentru că eu însămi eram doar o copiliţă.

DeseneleMele003+

În anii `90. Este nevoie să spun mai mult?! Burice goale, păr bogat…

DeseneleMele002+

A existat cândva şi o astfel de fază a compleurilor… serioase. Sexyness şi eleganţă.

DeseneleMele006+

Îmbinând pasiunile: dansul, culoarea şi fashion-ul.

Mini-ul şi decolteul – mereu prezente în creaţiile mele. Poate pentru că iubesc corpul uman. Este până la urmă suprema Creaţie.

Mi-a plăcut ideea unei colecţii întregi cu aceleaşi caracteristici. Încă mă bate gândul unor astfel de piese. Poate o să le pun pe hârtie în curând.

Am încercat şi un pic de stil masculin în fashion, dar nu am tratat subiectul prea mult.

DeseneleMele010+

Admirând foarte mult corpul uman, nu pot uneori să nu curg lin pe liniile sale şi să las rezultatul să fie ce o fii.

DeseneleMele012+

Cea mai recentă creaţie de fashion a mea are legătură mai mult cu bijuteriile statement şi pictura textilă, decât cu vreo idee de originalitatea a liniei vestimentare.


0 gânduri despre “Fashion-ul pentru mine